Sådan kan du gøre noget ved rumklang

Screenshot 2024 01 22 155808 - Sådan kan du gøre noget ved rumklang

Sponsoreret

Arbejder du på et kontor, hvor der er problemer med rumklang? Det er ikke rart, hvorfor der bør gøres noget ved det. Der er faktisk flere måder, hvorpå du kan prøve at fjerne rumklang i et rum. Her kan du læse mere om nogle af de løsninger, der er gode ved rumklang. Derved kan du få inspiration til, hvad der måske skal gøres på dit kontor. 

Et væg til væg-tæppe kan være løsningen

Hvis der ikke allerede er et tæppe på dit kontor, kan det være en løsning at få lagt et væg til væg-tæppe. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er en god idé til alle kontorer, da det er sværere at gøre rent end eksempelvis et trægulv. Derudover er det heller ikke altid, at et tæppe passer ind i kontorets indretning.

Gardiner kan være en god metode

Du kan også prøve at hænge gardiner op, da det kan være med til at dæmpe rumklang. Det kommer naturligvis igen an på kontorets indretning i forhold til, om det overhovedet giver mening med gardiner. Et kontor skal nemlig altid fremstå fra sin bedste side, hvis der kommer kunder på besøg.

Akustikvægge er den ultimative løsning

Den ultimativt bedste løsning er en akustikvæg, når der er tale om rumklang. En akustikvæg får bugt med rumklangen, men pynter samtidigt på et kontor. Der findes nemlig mange flotte og moderne akustikvægge, så der altid er en, der passer til et kontors indretning. Du bør derfor undersøge, om det er noget for dit kontor.

Relaterede indlæg