Sådan vælger du de bedste træpiller

raquel raclette MYjFOiVWWT8 unsplash - Sådan vælger du de bedste træpiller

Sponsoreret

Har du et pillefyr derhjemme? Så skal du ligeledes have fingrene i træpiller. Der findes et hav af forskellige træpiller, som du kan vælge mellem. Derfor kan det hurtigt virke overvældende og besværligt, når du skal vælge de helt rette træpiller til dit pillefyr.

Men heldigvis er det slet ikke så svært at finde træpiller i en god kvalitet. Du skal bare vide, hvad du skal kigge efter. Læs med videre her og find ud af, hvad du skal tage et kig nærmere på ved køb af træpiller.

Tag altid et kig på brændværdien

Du kan ikke komme udenom, at du skal undersøge brændværdien, når du skal købe træpiller. Brændværdien er nok endda den vigtigste faktor, da den rent faktisk viser dig, om du kigger på træpiller i en høj eller en dårlig kvalitet.

Men hvad viser brændværdien overhovedet? Den viser dig, hvor meget varme du kan få, når du brænder pillerne. Og det er meget vigtigt, at du ved dette, da det giver dig mere varme for pengene.

Disse faktorer skal du også være opmærksom på

Det er ikke kun brændværdien, der er interessant for dig at kende til. Der er også andre faktorer, som du bør være opmærksom på. Ved køb af træpiller er det ydermere alfa og omega, at du undersøger både askemængden, vandindholdet, størrelsen m.m.

Vil du ikke døje med at slæbe rundt på dine træpiller, er det desuden en fordel, hvis du køber træpiller med levering. Herved får du træpillerne leveret direkte til din adresse.

Relaterede indlæg