Sådan vælger du lagerkasser

pexels tiger lily 4483610 scaled - Sådan vælger du lagerkasser

Sponsoreret

Har du brug for lagerkasser i din virksomhed, bør du vide, hvordan du vælger de rigtige til formålet. Der findes nemlig rigtig mange forskellige lagerkasser. De er alle lige gode, så længe de opfylder dit behov. Lagerkasser skal nemlig være en hjælp og ikke en hindring for den perfekte opbevaring.

Hvor stor må din lagerkasse være?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor dine lagerkasser skal stå. Skal de eksempelvis stå på en reol, er det en fordel, hvis målet på kasserne passer til lagerreolen. Det er nemlig ikke optimalt, hvis lagerkasserne er alt for store.

Når det kommer til størrelsen, skal du naturligvis også tage hensyn til, hvor store tingene, der skal opbevares i kassen, er. Her skal størrelsen på produkterne og lagerkasserne helst matche hinanden således, at det bliver den mest pladsbesparende opbevaringsløsning.

Hvilket materiale skal lagerkassen være lavet af?

Ved valg af lagerkasser skal du også tage materialet med i dine overvejelser. De fleste lagerkasser er fremstillet af plast, da det er et velegnet materiale til at opbevare mange forskellige ting i.

Desuden er de hverken for tunge eller for lette i forhold til eksempelvis kasser fremstillet af metal eller pap. Sidst men ikke mindst er plastikkasser rengøringsvenlige. De findes ydermere i flere farver.

Hold styr på dine lagerkasser

Skal du opbevare mange forskellige ting i lagerkasser, kan det være en fordel, hvis de har forskellige farver. På den måde er det nemmere og hurtigere at finde frem til en specifik ting, der er opbevaret i en lagerkasse. Opbevarer du eksempelvis søm og skruer, kan søm ligge i en farve kasse og skruer i en anden.

Relaterede indlæg