Sælg din bil sikkert hos Autobasen

22 - Sælg din bil sikkert hos Autobasen

Sponsoreret

Overvejer du at sælge din bil til udlandet, er der mange regler og procedurer, du skal følge. Vælger du i stedet at sælge bilen til Autobasen, slipper du for det store arbejde. Sælg din bil her, og du er sikret en hurtig og sikker handel.

Udenlandske forhandlingspartnere

Har du besluttet dig for at købe en ny bil, men vil gerne have solgt din gamle først? I Danmark er der høje krav om regelmæssige syn af biler, hvorfor høj vedligeholdelse er noget af det, danske biler er kendt for i udlandet. Autobasen har et bredt netværk bestående af forhandlere og andre samarbejdspartnere udenfor landets grænser, der gør det nemmere at videresælge din bil. Det eneste du skal gøre, er, som ved ethvert andet salg, at sælge bilen til Autobasen. Hermed kommer du hurtigt af med din brugte bil, og du slipper for selv at skulle gennemgå de mange regler, som du ellers skal forholde dig til.

En god pris

At sælge din brugte bil til Autobasen er altså en nem og hurtig løsning for dig, der vil af med din bil. Siden 2007 har virksomheden opkøbt biler til videre eksport, så du kan trygt stole på en sikker handel. Bilen skal helst være køreklar, men har den fejl og mindre skader, er der stadig mulighed for at komme af med den. Det kræver blot, at du ved første kontakt oplyser om bilens stand, så du kan få et realistisk bud. Når Autobasen melder tilbage, er du sikret en grundig vurdering af din bil, så du kan stole på en sikker handel.

Relaterede indlæg