Sjællands bedste leasingselskab tilbyder skræddersyede leasingaftaler

pexels mike bird 120049 scaled - Sjællands bedste leasingselskab tilbyder skræddersyede leasingaftaler

Sponsoreret

Overvejer du at lease en bil, men har du svært ved at se forskel på de mange udbydere? Én ting er at finde et leasingselskab, der tilbyder den bedste løsning for dig. En anden ting er at finde en udbyder i nærheden af din bopæl. Med FOCUS Flex Leasing kan du få begge dele.

Godt ry på hele Sjælland

Når det gælder leasing af bil på Sjælland, er FOCUS Flex Leasing det sikre valg. De er et erfarent leasingselskab med over et årti som eksperter i leasing af biler, der udspringer af Fleggaard-gruppen. Med beliggenhed i Hørsholm nord for København har FOCUS Flex Leasing opbygget et stærkt og betroet brand blandt københavnerne, og i dag har de spredt deres service til hele Sjælland.

Fleksibelt leasingselskab med masser af løsninger

Er du på udkig efter en bil til privat brug, arbejde eller måske begge dele? Nogle leasingselskaber kan være lidt stringente i deres aftaler, hvilket også kan fungere fint for den almene leasingtager. Hos FOCUS Flex Leasing kan du til gengæld få en skræddersyet leasingaftale designet efter dine specifikke behov.

Leasingaftaler til ethvert behov

Hos de fleste leasingselskaber vil du typisk kunne vælge mellem privatleasing eller flexleasing – og nogle gange kun én af delene. Hos FOCUS Flex Leasing tilbyder de både privatleasing og flexleasing, og skulle du desuden være interesseret i at lease en bil til arbejde, så er hele Sjællands leasingselskab også leveringsdygtige.

Leasing af firmabil

For dig, der ønsker at lease en bil til arbejde, tilbyder FOCUS Flex Leasing en række forskellige løsninger. Vælg blandt andet mellem flexleasing til erhverv, operationel erhvervsleasing eller splitleasing.

 

På deres hjemmeside kan du læse om deres forskellige leasingaftaler, og er du i tvivl om, hvad du søger, så kan du altid få professionel rådgivning fra en af deres dygtige medarbejdere.

Relaterede indlæg