Skab opmærksomhed på din forretning

pexels fauxels 3184405 scaled - Skab opmærksomhed på din forretning

Sponsoreret

Danmark er et land fuld af iværksættere. Derfor skal de mange iværksættere også være kreative, når det kommer til at få nye kunder i butikken og opmærksomhed på dem selv.

 

Reklamer er selvfølgelig den mest oplagte mulighed, men der er også en grund til, at det oftest er de store brands man ser på siden af busser eller i biografen. Det er nemlig svinedyrt at lave reklame for sig selv.

 

Heldigvis er der andre måder at komme frem i verden på, som er mere tilgængelig for nye iværksættere.

 

Sociale medier

Sociale medier er blevet et mekka for virksomheder og politikere, der ønsker opmærksomhed. Her kan du gratis fortælle dit publikum om nye kampagner, tilbud og sortimenter. Få flere følgere ved at like andres opslag og selv følge potentielle kunder, så du bliver set.

 

Når du engang får et marketingsbudget, kan du betale for at promovere dine opslag, så de når bredere ud.

 

Tag på messer

Messer er et mekka for virksomheder, der ønsker at vise deres sjæl frem. Her kommer virksomheder og kunder fra hele landet med et specifikt ønske om at udvide horisonten for nye virksomheder.

 

Det koster som regel lidt penge at tage på messe, men betragt det som en investering, da du risikerer at få nye kunder med hjem.

 

Hvis du vil sikre dig, at kunderne kan huske dig, frem for alle de mange andre stader, bør du få trykt sjove eller brugbare reklamegaver. Lad være med at bestille en masse ting, som dine kunder bare smider ud, men noget de rent faktisk kan bruge.

 

Kundeservice

Du skal sikre dig, at dine kunder ikke forlader dig, når først du har inviteret dem indenfor. Det gøres bedst ved at sikre en sublim kundeservice, da kunder derved får tillid til dig og dit brand.

Relaterede indlæg