Skal du fragte ting fra sted til sted?

pexels tiger lily 4481260 scaled - Skal du fragte ting fra sted til sted?

Sponsoreret

Har du engang imellem brug for at fragte ting fra et sted til et andet, så er strækfilm fra HC Emballage måske værd at overveje. Strækfilm er smart fordi det, udover at holde dine varer samlet og at stabilisere dem under transport, også beskytter dem mod snavs, støv og skader undervejs.

Hos HC Emballage finder du en lang række af strækfilm, både almindelig strækfilm, men også håndstrækfilm og maskinstrækfilm. Hvilken en strækfilm du ender med at vælge, kommer helt an på hvad det er du har brug for at transportere, og hvor stor en vare der er tale om.

Forskellige typer af strækfim

Sort strækfilm er en populær strækfilm, og bruges især i de tilfælde at de varer der skal sendes er dyre, eller hvis det der er tale om IT-udstyr eller lysfølsomme produkter. De mange forskellige strækfilm fremstilles i my, og sælges i kasser med 6 ruller.

Den danske virksomhed HC Emballage blev grundlagt i 1923, og har lige siden leveret et hav af strækfilm til mange danske virksomheder. Vælger du at besøge den danskejede virksomhed, bliver du mødt af et stort udvalg af strækfilm, som alle sammen er fremstillet i en høj kvalitet, og som samtidig er lavet for at beskytte dine varer på bedste vis.

Har du en speciel forespørgsel angående et bestemt produkt, hvad enten det handler om strækfilm til dine produkter, elastikker eller et af de mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte virksomheden pr mail.

Relaterede indlæg