Skal jeg vælge et drivhus med glas eller hærdet glas?

unnamed 49 - Skal jeg vælge et drivhus med glas eller hærdet glas?

Sponsoreret

Når du er på udkig efter et drivhus, er det vigtigt at beslutte, hvilken type glas der skal være i det. Der er nemlig stor forskel på de forskellige muligheder. Læs med videre og lær mere om glas og hærdet glas.

Vælg mellem et drivhus med glas eller hærdet glas

Ved køb af et drivhus kan du blandt andet vælge mellem et med glas og et med hærdet glas.

  • Glas

Glas er det mest populære valg, når det kommer til valg af beklædning til et drivhus. Dette er på grund af især æstetiske årsager. Dog er glas ikke kun pænt at kigge på. Det sørger også for et godt lysindfald samt fremragende vækstbetingelser for både grøntsager og planter.

Derudover er glas typisk billigere sammenlignet med andre dækmaterialer. Men det er ydermere ret skrøbeligt, hvorfor det på længere sigt kan blive en dyr løsning – især hvis der ofte sker uheld, så glasset går i stykker. Til gengæld er det meget nemt at udskifte glas, hvis det på et tidspunkt bliver relevant.

  • Hærdet glas

Er glas ikke det rette valg for dig, kan du tage et kig nærmere på et drivhus med hærdet glas. Hærdet glas er meget kraftigere end almindeligt glas, hvorfor det holder en del bedre. Takket være glassets store slagstyrke er det svært at ødelægge.

Dog er det værd at være opmærksom på, at hærdet glas er dyrere end almindeligt glas. Men på grund af holdbarheden kan det sagtens være pengene værd. Mangler du hærdet glas til dit drivhus? Så kan du købe hærdet glas på mål.

Relaterede indlæg