Smarte løfteborde til virksomheden

pexels ono kosuki 5973923 scaled - Smarte løfteborde til virksomheden

Sponsoreret

Er du virksomhedsejer i en virksomhed, hvor der ofte kan forekomme mange tunge løft i løbet af dagen. Så kan du overveje et af de mange løfteborde, som du blandt meget andet finder hos Kontorsyd.dk. Et løftebord er en løfteplatform, der både kan hæves og sænkes alt efter, hvordan det enkelte produkt skal håndteres. Det betyder samtidig at den daglige drift i din virksomhed, bliver langt nemmere end den var før.

 

Et løftebord fra Kontorsyd.dk, fungerer helt enkelt ved at bordet løfter sig, når du trykker på en enkelt knap. Bordet er derfor med til fjerne behovet for at skulle løfte manuelt, hvilket er godt i forhold til både arbejdsulykker og arbejdsskader.

 

Løfteborde med forskellige muligheder

Skal du bruge et løftebord, findes der flere forskellige slags at vælge imellem hos Kontorsyd.dk. Det betyder også at der er flere forskellige muligheder, når det handler om hvordan bordet skal justeres i højden. Hos Kontorsyd.dk finder du løfteborde, der er lavet med en manuel fodpumpe, men også elektriske løfteborde med hydraulik, samt løfteborde der manuelt skal løftes ved hjælp af et håndtag.

 

Besøger du Kontorsyd.dk, bliver du mødt af et stort udvalg af artikler til kontoret og til din virksomhed. Derfor er Kontorsyd det oplagte sted at søge hen, hvis du gerne vil finde alt hvad du skal bruge på det samme sted.

 

Så står du og mangler et nyt løftebord til din virksomhed, så handler det bare om at se dig omkring i det store udvalg af robuste løfteborde i høj kvalitet hos Kontorsyd.dk.

Relaterede indlæg