Sorter affald i virksomheden med affaldsstativer

mitchell luo UBU pM78yxQ unsplash - Sorter affald i virksomheden med affaldsstativer

Sponsoreret

Har du en virksomhed, der producerer større eller mindre mængder affald dagligt? Så er det en god idé, at du kigger på dit affaldssystem.

Har du tænkt over, om det rent faktisk er muligt at affaldssortere alt det affald, som din virksomhed frembringer? Hvis din virksomhed affaldssorterer, er det måske endda noget, du kan bruge i din markedsføring, da mange kunder i dag går op i dette.

Sådan kan du affaldssortere

Den nemmeste måde, at affaldssortere på, er ved at have et affaldsstativ til hver af de sorteringskategorier, der er brug for i din virksomhed. Det kan være alt lige fra pap og metal til flamingo og plast.

Har du et affaldsstativ til hver kategori flere strategiske steder, er det nemt for dine ansatte at smide affaldet det rette sted hen. Du kan endda nemt synliggøre hvilket affald, der skal i hvilke affaldsstativer. Det kan du eksempelvis gøre ved at have poser i forskellige farver.

Er det en fordel, at affaldsstativet er nemt at flytte rundt på, kan du vælge en af de typer affaldsstativer, der er udstyret med hjul.

Spar tid på oprydning

Er du god til at stille affaldsstativer op i din virksomhed de helt rigtige steder, kan dit personale spare tid. Der vil nemlig højst sandsynligt ikke ligge en masse affald rundt omkring, der skal ryddes op efter endt arbejdsdag. Det eneste, der skal gøres, er at udskifte affaldssækkene, så de er klar til den efterfølgende dag.

Med det rette antal affaldsstativer i virksomheden kan dine medarbejdere altså altid bevæge sig rundt i ryddelige omgivelser.

Relaterede indlæg