Spar penge med et CTS anlæg

juli 1 - Spar penge med et CTS anlæg

Sponsoreret

Bruger din virksomhed for mange penge på el-regninger? Et CTS anlæg kan hjælpe jer med at spare penge, samtidig med at indeklimaet forbedres og indrettes efter jeres behov.

Indeklima efter behov

Hos Lund & Erichsen er medarbejderne specialister i at installere og tilpasse CTS anlæg efter kundernes behov. Et CTS anlæg er et elektronisk anlæg, der kan styres via PC, tablet eller mobiltelefon. Det kan kontrollere og indstille energi, temperaturmåler, adgangskontrol og lys efter kundens ønsker. Det gør det muligt for kunden selv at indstille anlægget, så det eksempelvis tænder for varmen og lyset lige inden åbningstiden, ligesom det kan indstilles til at slukke for det igen, når virksomheden lukker igen. Systemet kan samtidig indstilles til at slukke helt for varmen over sommeren og indstilles til en bestemt eller skiftende temperatur over vinteren.

Over 100 års viden

1912 er året, hvor el-installatørerne Carl E. Lund og C. Erichsen stiftede firmaet i Herning. Med mere end 100 års samlet erfaring er virksomheden derfor ekstra kvalitetsbevidste, når det kommer til intelligente installationer og datateknik. Der lægges stor vægt på kvalitet, service og tryghed, hvorfor der altid sættes en stor ære i at udføre et korrekt håndværksmæssigt arbejde, der stemmer overens med kundens ønsker og behov. En af virksomhedens klare visioner er altid at sikre fremtidsorienterede og stabile løsninger.  Lund & Erichsen står altid klar til at hjælpe kunder med energioptimering og andre intelligente installationer, så flest muligt kan spare penge med et CTS anlæg.

Relaterede indlæg