De 2 bedste synthesizere i musikhistorien

Featured billede De 2 bedste synthesizere i musikhistorien - De 2 bedste synthesizere i musikhistorien

Sponsoreret

Musik er en veletableret industri, og brug af synths til at lege med forskellige lyde er næsten blevet en nødvendighed for alle musikproduktionsentusiaster rundt omkring i verden.

Synthesizere har eksisteret i over 40 år, og nogle specifikke synth-modeller er blevet så veletablerede, at de har efterladt et dybt mærke i musikbranchen. I denne artikel vil vi vise dig en liste med nogle af de bedste synthesizere i musikhistorien.

Roland JD-800

JD-800 er en af Rolands bedste instrumenter. Mens andre virksomheder fokuserede på at tvinge så mange 8-bits lyde af lav kvalitet ind i den samme ROM, var Roland dedikeret til kun at bruge lyde med høj opløsning, hvilket resulterede i en fantastisk lydkvalitet.

Roland JD-800 gav brugerne den perfekte analoge oplevelse, men den kom ikke ud på det rigtige tidspunkt, og salget ikke var så godt som de andre Roland-synthesizer på det tidspunkt.

musikmemoer - De 2 bedste synthesizere i musikhistorien

Yamaha CS-80

Tilbage i 1976 introducerede Yamahas CS-80 fra1976 havde aftertouch, et lille frontpanel til at indstille instrumentet og et af de bedste gribebræt (ribbon controller) tilgængelig på det tidspunkt.

CS-80 gav brugerne mulighed for at spille med højkvalitetslyd og særlig ringmodulation, men enheden var temmelig ustabil og ekstremt tung at bære rundt på.

Selvom CS-80 havde mange ulemper, kunne synthesizeren lyde som rigtige instrumenter, og det er stadigvæk en fin funktion at have i vore dage.

Teknologien udvikler sig hver dag, og det har musik også gavn af. Ægteskabet imellem de to har skabt i adskillige gadgets, og har resulteret i den vigtigste komponent i enhver musikproducents opstilling.

 

Relaterede indlæg