Teknologi, der kan hjælpe til rygestop

aug1 1 - Teknologi, der kan hjælpe til rygestop

Sponsoreret

I dag ser vi flere og flere i gadebilledet, som går rundt og suger på e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. I stedet for at sende en røgsky ud af munden, puster de en sky af damp ud, som hurtigt forsvinder igen. E-cigaretter har flere fordele sammenlignet med tobakscigaretter. Dampen forsvinder for eksempel hurtigt igen og lugter ikke, og hvis du vil stoppe med at ryge, kan e-cigaretter hjælpe dig på vej.

Dampen lugter ikke og forsvinder hurtigt

Selvom det ligner røg, så er det damp, der kommer ud af e-cigaretter. Dampen lugter ikke ligesom tobaksrøg, og det har flere fordele. For det første generer du ikke dine omgivelser, og det betyder, at du kan ryge, hvor det passer dig. For det andet forsvinder dampen hurtigt igen og bliver ikke hængende i tøjet, og du undgår røglugt på fingrene og dårlig smag i munden. Hvis du både vil skåne dine lunger og dine omgivelser for almindelig tobaksrøg, kan e-cigaretter være et godt valg.

Kan være første skridt mod et rygestop

Hvis du går med planerne om at stoppe med at ryge, kan e-cigaretter være det første skridt på vejen. Forskning har vist, at de elektriske cigaretter er sundere end de almindelige. Det betyder ikke, at de ikke er skadelige, men dampen er mindre skadelig end tobaksrøgen i cigaretter. Du vil højst sandsynligt hurtigt mærke, at dit åndedræt får det bedre, og du kan så småt vænne dig til, hvordan det er at undvære tobaksrøgen. Men hvis ønsket er at stoppe helt, så husk også at kvitte e-cigaretterne på et tidspunkt.

Relaterede indlæg