Uddannelsesmuligheder til dig, der er god med hænderne

pexels pixabay 209235 scaled - Uddannelsesmuligheder til dig, der er god med hænderne

Sponsoreret

Mange unge går med det samme problem. De er i tvivl om, hvad de skal uddanne sig til. Der er så uendeligt mange muligheder, og det er jo ganske dejligt, men det gør det også sværere, at vælge den vej, man tror er den rigtige.

Hvis du ligesom så mange andre er i tvivl om, hvad du skal uddanne dig som, får du her nogle bud. Disse forslag er særligt tænkt til dig, der er god med hænderne. De er til dig, der god til at bygge, tegne og kreere hvad som helst med hænderne.

 

VVS-montør

 

Som VVS-er bruger du i høj grad din sans for at skabe med hænderne. Du monterer vaske og toiletter, og tilslutter varmeanlæg. Derudover monterer du vandmålere og apparater, der bruger gas. Det er også dig, der vedligeholder alle disse installationer.

Du kommer til at kunne arbejde som VVS’er overalt i landet, for der er brug for VVS’ere alle steder, for eksempel kan du blive VVS’er i Silkeborg.

 

Smed

 

Hvis du elsker at forme og skabe designs, er det måske en mulighed for dig, at blive smed. Som smed lærer du at svejse og montere dele til hinanden, som udgør et større produkt. Du lærer også at efterse og vedligeholde de maskiner, du arbejder med som smed.

Som smed får du derudover adgang til en verden af muligheder inden for design o skabelse af blandt andet møbler.

 

Møbelsnedker

Som møbelsnedker fremstiller du generelt møbler af træ. Det drejder sig om stole, borde, reoler, kommoder og andre møbler i huset, der består af træ.

Som møbelsnedker kan du også lære en del af det arbejde, som en møbelpolstrer laver. Du kommer ind i et univers af kreative mennesker, der må arbejde sammen, for at fremstille nogle fantastiske designs.

 

 

Relaterede indlæg