Udstyr kontoret og pakkeriet til julehandlen

claudio schwarz purzlbaum q8kR ie6WnI unsplash scaled - Udstyr kontoret og pakkeriet til julehandlen

Sponsoreret

Er du indehaver af en webshop eller en fysisk butik, hvor folk handler ind til julen – ja, så ved du, hvor vigtigt det er at være forbedret til, når gaver og varer skal pakkes og sendes eller langes over disken.

Enhver butik har et sted, hvor de byder kunderne velkommen, men de har som regel også et bagland, hvor det tunge fodarbejde foretages. Det kan både være et pakkeri, et lager, et kontor eller lignende. Uanset hvilken butik, du driver, så skal der varer ind og ud af butikken, personale der skal arbejde, og pakker der skal sendes afsted. Det kræver, at baglandet er stakket med de rette værktøjer og emballageprodukter.

Køb din emballage online

Hvis der er noget, der kan sætte en stopper for det effektive arbejde på et lager, pakkeri eller kontor, så er det manglende struktur og orden.

Her er, hvad du med fordel kan sørge for at have rigeligt af, når du forbereder din butik eller lager til at kunne klare et ordentligt tryk – sådan et som julehandlen netop kan give.

Gummibånd og elastikker

De klassiske, brune elastikker, som mange har i deres køkkenskuffer, hører også til på et lager. De kan bruges til holde orden, når varer er sorteret, eller de kan bruges til at lukke noget midlertidigt. Vi kender det alle – når man har åbnet for en pose uden at tømme den, så kan man nemt lukke den igen, ved at vikle en elastik rundt om. Gummibånd fås i forskellige bredder, som kan klare forskellig belastning.

Tape

Uden tape ville mange miste overblikket. Tape er genialt, når papkasser skal lukkes, når ting skal hænges midlertidigt op på væggen, eller når noget skal markeres på gulvet eller lignende. Tapes findes i et hav af bredder og i forskellige materialer – heriblandt logo-tape.

Affaldssække

Affaldssække er et must til små private virksomheder såvel som store. Det siger sig selv – at uden affaldssække, ville ethvert kontormiljø eller pakkelager vælte i rod. Er borde, gulve, hjørner og andre overfalder ryddelige, så er det meget nemmere at holde effektiviteten oppe.

Skarpe knive og sakse

Når papkasser og andet skal skæres op og varerne på hylderne, så er det med at have en saks eller andet ved hånden. Har I rigeligt af dem på lageret eller i baglokalet, kan I nemt få tømt kasserne og sat varerne på plads.

Relaterede indlæg