Valg af jagtstol

rhett noonan 799IZNkVopA unsplash - Valg af jagtstol

Sponsoreret

Er du jæger? Så er det altafgørende at have en god jagtstol, når du skal på jagt. Stolen skal være fleksibel, holdbar og samtidig behagelig at sidde på.

Der findes rigtig mange jagtstole på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken en der er den bedste. Læs med her og bliv klogere på tre forskellige jagtstole.

 

3 typer af jagtstole

Overordnet set skelner man mellem tre typer jagtstole: Rygsækstol, 3-benet jagtstol og en almindelig jagtstol. Her kan du læse mere om fordele og ulemper ved de tre stole.

 

Rygsækstol:

Navnet giver sig selv. Ved denne stol får du både en rygsæk og en stol i ét. Det vil sige, at når du er på jagt, så kan du hurtigt tage rygsækken af og sætte dig på stolen. Ved at have en rygsækstol behøver du ikke at bære rundt på en ekstra stol, når du er på jagt. Det er helt klart en fordel. Ulempen derimod er, at rygsækstole mange gange kan være ret dyre.

 

3-benet jagtstol:

Den klassiske 3-benet jagtstol er den stol, som er mest brugt blandt jægere. Først og fremmest fordi man sidder meget behageligt på stolen, men også fordi den er fleksibel og nem at have med at gøre. Derudover er den billig, hvilket også er en fordel. Den eneste ulempe ved denne stol er, at den kan give pladsproblemer i rygsækken.

 

Almindelig jagtstol:

Den almindelige jagtstol minder i bund og grund meget om en havestol. Dette gælder både udseendet og komforten, da man sidder meget tilbagelænet i den. Stolen er behagelig at sidde i, og så koster den ikke særlig meget. Ulempen ved denne stol er, at den ikke er særlig praktisk at have med at gøre. Samtidig fylder den en del, og du kan have svært ved at skyde fra den.

Hos Jagt & Vildt finder du et bredt udvalg af jagtstole og meget andet jagtudstyr.

Relaterede indlæg