Tre gadget-idéer til hjemmekokken

nov3 - Tre gadget-idéer til hjemmekokken

Sponsoreret

Skal du give en gave til manden eller kvinden, der elsker at lave mad i køkkenet, så kommer vi med nogle gode bud her. Vi har samlet tre klassikere inden for gadgets til madlavning, og til sidst kommer vi med et ekstra bud på en gave, så din hjemmekok kan blive klædt på til at lave mad ligesom de professionelle.

Et trådløst stegetermometer

Med et trådløst stegetermometer kan hjemmekokken lave lige det perfekte kød, han eller hun ønsker. De kan fås med programmer på en app, hvor du kan indstille stegetiden og hele tiden holde øje med kødet. Uanset om det er oksekød, kylling, laks eller noget helt tredje. Ofte kan man også lave flere slags på én gang.

En røgpistol

Med en røgpistol kan hjemmekokken give sine retter et gourmetagtigt touch, ligesom de professionelle kokke gør. Han eller hun slipper for at skulle have gang i en røgeovn og grill.

En sous vide maskine

Denne maskine er blevet meget populær. Med den kan man tilbede maden perfekt i vakuumposer ved lav temperatur i et vandbad. Ligesom mange af de professionelle kokke gør.

Sørg for at tøjet er i orden

En ting er selvfølgelig at udstyret er i orden. En anden er, at hjemmekokken ser professionel ud, når han eller hun laver tryllerier i køkkenet. Vil du se professionel ud, kan vi anbefale dig at kigge på tjener- og kokketøj fra Kentaur. Se udvalget her.

Vi håber, du er blevet inspireret til gode gadgetidéer til hjemmekokken.

 

Relaterede indlæg